KBC Overpelt
Krachtbalclub Overpelt

Wie beweegt, verdient geld

Gepost door Eric op 2018-09-13


Wie sport, kan een gedeelte van zijn lidgeld terugkrijgen van de mutualiteit. Klik op een van de onderstaande links, druk het formulier af, vul jouw gedeelte in en geef het aan Vincent, Jelle of Eric af. De verantwoordelijke van de club vult het formulier verder aan. Daarna geef je het document af aan je mutualiteit.

 

CM

de Voorzorg

Liberale Mutualiteit Limburg

Vlaams & Neutraal Ziekenfonds

Barbecue 9 september 2018

Gepost door KBC Overpelt op 2018-09-13


Voor de 34e keer op rij organiseerde krachtbalclub Overpelt een culinaire barbecue voor iedereen die van lekker eten houdt. We mogen niet stoefen ... maar het moet gezegd worden: het was weer héél goed. Lekker eten, gezellige omgeving, goed weer en een boel leuke mensen. Meer hebben wij niet nodig.

Heel wat medewerkers waren 's avonds moe maar voldaan van de zoveelste geslaagde editie. Wij willen iedereen bedanken die meegewerkt heeft om er opnieuw een mooi feest van te maken. MERCI allemaal!

De afspraken voor volgend jaar zijn al gemaakt. Hou zondag 8 september 2019 al maar vrij in je agenda! Tot dan!

Buurthuis Damsheide, naast de Holenweg in Neerpelt (51°14'17.4"N 5°27'26.7"E

Afscheid van Els

Gepost door KBC Overpelt op 2015-09-02


Ons Elske stopt er noodgedwongen mee! Na 29 jaar van café de Luna een succes gemaakt te hebben, moet Els met pijn in het hart afscheid nemen als lokaalhoudster. Haar gezondheid gaat natuurlijk voor maar afscheid nemen doet pijn. We hebben samen veel leuke momenten meegemaakt in en buiten de Luna. Niks was Els te veel. Voor onze barbecue mochten we zowat alles vragen en lenen. En als we nog iets anders nodig hadden, regelde Els het wel.

Els, krachtbalclub Overpelt wenst jou en Jean nog veel mooie momenten toe! We gaan elkaar achteraf zeker nog zien. Je zult altijd een speciale plek in ons hart blijven innemen!

 

Foto's